Stel zelf uw boxspring samen!

De boxspring is één van de populairste slaapsystemen van deze tijd. Boxsprings staan bekend om hun comfort. Bij een boxspring bestaat de bedbodem uit een gestoffeerde box met veren, die over de volledige breedte veerkracht geeft. Daarbovenop een gestoffeerd of een wit matras. Een gestoffeerd matras is bekleed met dezelfde stof als de box eventueel voorzien van een topmatras voor extra comfort. Bij een boxspring met een wit matras slaapt u direct op het witte matras. Ook deze kan voorzien worden van een topmatras voor extra comfort en ondersteuning. Door de matras -bedbodemcombinatie liggen er als het ware twee matrassen op elkaar waardoor u een comfortabele instaphoogte heeft.

Uitgerust wakker worden!

Bij PVS Interieurs stelt u uw boxspring zo samen dat u het beste uit uw nachtrust haalt. Ook voor allerlei ander soort meubelen bent u bij PVS aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan uw lengte, gewicht, slaaphouding en uw voorkeur voor hard of zacht comfort. Komt u proef liggen in Moergestel? 

Kom langs!

Kom langs in onze prachtige showroom! In de showroom van P.V.S. Interieurs staat relaxen voorop. Je mag zomaar neerploffen in welke bank je maar wilt. Er is echter 1 nadeel… als je eenmaal zit is de kans groot dat je niet meer weg wilt!

Kom gerust proefzitten in één van onze banken in onze prachtige showroom!