Eettafel

Een eettafel is het bruisende hart van uw woning. Hier wordt gegeten, gelachen en verhalen verteld. Een mooie eettafel is belangrijk voor de uitstraling binnen uw woning. Kiest u voor een stijlvolle of praktische eettafel en wat zijn hierin de mogelijkheden? Dan bent u bij P.V.S. Van Spaendonck Interieurs aan het juiste adres! Wij leveren kwaliteit meubelen die op een stijlvolle manier zijn ontworpen. Onze eettafels worden in verschillende maten geleverd.

Grote eettafel

Kiest u voor een eettafel waar meerdere personen aan kunnen zitten? Dan hebben wij verschillende soorten tafels van uiteenlopende materialen. Wij gebruiken uitsluitend duurzame materialen die kwalitatief een hoge standaard hebben. Denk bijvoorbeeld aan de houtsoort Old Teak en Acacia die van hoge kwaliteit zijn voor uw meubelen. Naast het hout worden bijvoorbeeld te poten van de tafel gemaakt van metaal en bewerkt met een poedercoating. De tafelpoten kunnen zwart of blank geleverd worden.

Kleine eettafel

Kiest u voor een kleine eettafel waar u met 2 personen aan kunt zitten? Dan hebben wij verschillende soorten tafels. Deze tafels zijn stijlvol en zeer duurzaam. De kleine eettafels zijn gemaakt van het hout Old Teak. Deze houtsoort heeft een erg hoge levensduur. Dit hout is afkomstig uit Oost-Java in Indonesië. De tafelpoot wordt gemaakt van metaal en is bewerkt met een poedercoating. U kunt kiezen voor 1 enkele poot of 4 smallere poten. Deze poten kunnen in het zwart of blank geleverd worden. 

Kom langs in onze prachtige showroom voor al onze eettafels!