Uw stijlvolle interieur is pas echt af als u gordijnen voor de ramen hangt. Met gordijnen heeft u niet alleen meer privacy, maar kunt u bovendien de lichtinval in uw huis regelen en geeft u uw woning wat meer sfeer. Wilt u graag nieuwe gordijnen aanschaffen, maar weet u niet zo goed welke gordijnen u moet kopen? Dan staat PVS Meubelen voor u klaar. Wij verkopen verschillende soorten gordijnen Tilburg en helpen u graag de perfecte raamdecoratie aan te schaffen.

PVS Meubelen: een groot assortiment gordijnen Eindhoven

Wij begrijpen dat iedereen andere eisen, wensen en verwachtingen heeft bij het kopen van nieuwe gordijnen. Daarom verkopen wij verschillende soorten gordijnen, zodat iedereen zijn of haar perfecte gordijnen bij ons aan kan schaffen.

Meer over ons grote assortiment gordijnen Tilburg, leest u in onderstaande alinea’s. Door onderstaande alinea’s door te lezen, weet u precies welke gordijnen Eindhoven u bij PVS Meubelen kunt kopen. En wilt u de gordijnen in het echt bewonderen? Dan komt u gewoon naar onze showroom in Moergestel, want hier worden al onze gordijnen getoond.

Overgordijnen

Ten eerste verkoopt PVS Meubelen overgordijnen. Dit zijn verduisterende gordijnen, die u kunt gebruiken om het zonlicht helemaal buiten uw woning te houden. Doet u de gordijnen open, dan kan de zon lekker naar binnen schijnen. Een bijkomend voordeel van overgordijnen, is het feit dat deze gordijnen isolerend werken. Zelfs als u ramen heeft met enkelglas, houden deze gordijnen Eindhoven de kou van buiten uit uw huis.

U koopt deze gordijnen Eindhoven als u uw woning helemaal wil kunnen verduisteren. Ook kunt u deze gordijnen kopen als u de isolatie van uw woning wil verbeteren, zonder dure isolatiematerialen aan te moeten schaffen.

Vitrage

Naast overgordijnen, verkopen wij ook vitrages. Vitrages worden ook wel glasgordijnen genoemd. Deze gordijnen Tilburg werken niet volledig verduisterend, maar kunnen het zonlicht in uw woning wel enigszins temperen. Ook hebben deze gordijnen Tilburg een decoratieve functie. Door vitrages voor uw ramen te hangen, ziet uw woning er nog sfeervoller en gezelliger uit.

U koopt deze gordijnen Eindhoven als u uw ramen niet volledig wil verduisteren, maar het zonlicht wel deels tegen wil kunnen houden. Ook kunt u deze gordijnen kopen als u meer privacy wil in uw huis en uw woning tegelijkertijd wat meer sfeer wil geven.

Vouwgordijnen

PVS Meubelen heeft ook een groot assortiment vouwgordijnen. Vouwgordijnen lijken een beetje op rolgordijnen, maar worden op een andere manier opgerold. Waar een rolgordijn in een rolletje verandert als u deze omhoog doet, wordt een vouwgordijn een strakke en nette vouw.

U koopt deze gordijnen Eindhoven als u een praktisch gordijn aan wil schaffen, maar sfeer en stijl ook belangrijk vindt. Vindt u rolgordijnen iets te strak, dan koopt u romantische vouwgordijnen.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen worden gemaakt van brede banen van stof. Deze banen worden aan de boven- en onderzijde op een roede geschoven. Door gebruik te maken van deze roede, kunt u de gordijnen openen en sluiten. Deze gordijnen Eindhoven zijn uitermate geschikt voor grote ramen, schuifpuien en open deuren. U kunt deze gordijnen zelfs gebruiken als scheidingswand.

U koopt paneelgordijnen als u een groot raam, een schuifpui of een open deur wil voorzien van een mooi gordijn. U kunt zelf kiezen of uw paneelgordijn volledig verduisterend moet zijn, of transparant mag zijn. Ook bepaalt u uiteraard zelf de kleur en het dessin van uw gordijn.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën geven u meer privacy, maar helpen u ook de lichtinval in uw woning te regelen. Wilt u dat het zonnetje lekker naar binnen schijnt, dan doet u de jaloezieën omhoog. Wilt u uw woning verduisteren, dan doet u de jaloezieën naar beneden. Jaloezieën zijn praktisch, maar zien er bovendien trendy en stijlvol uit.

Er zijn horizontale jaloezieën in vele verschillende materiaalsoorten. Zo kunt u de standaard jaloezieën van aluminium kopen, maar kunt u ook jaloezieën van hout aanschaffen of pvc jaloezieën kopen.

Verticale jaloezieën

Horizontale jaloezieën hangen horizontaal, verticale jaloezieën hangen verticaal. Deze jaloezieën zijn uitermate geschikt voor grote ramen, schuifpuien en (tuin)deuren. Net zoals bij de horizontale jaloezieën het geval is, geven deze jaloezieën u meer privacy en helpen de jaloezieën uw lichtinval in huis optimaal te regelen. Ook verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten, waaronder hout, aluminium en pvc. U kiest helemaal zelf welke verticale jaloezieën u aan wil schaffen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn op en top praktisch. Om de gordijnen naar beneden te doen, hoeft u enkel aan het bijbehorende touwtje te trekken. Wilt u de gordijnen weer omhoog doen, dan trekt u wederom aan het touwtje tot de gordijnen op de gewenste hoogte zitten.

 

 

 

Er zijn verschillende soorten rolgordijnen. Zo kunt u rolgordijnen aanschaffen die uw woning volledig verduisteren, maar kunt u er ook voor kiezen transparante gordijnen Eindhoven te kopen. Deze gordijnen houden het licht wel tegen, maar verduisteren uw woning niet volledig. Alle soorten rolgordijnen zorgen voor meer privacy: ook de transparante gordijnen Tilburg.

Plisségordijnen

Tot slot verkoopt PVS Meubelen verschillende soorten plisségordijnen. Deze gordijnen Tilburg lijken een beetje op rolgordijnen, maar zien er door de plooien in de stof iets speelser uit. Een voordeel van deze gordijnen, is dat ze met een zijgeleiding geleverd kunnen worden. Door deze zijgeleiding kunt u de gordijnen ook van beneden naar boven rollen.

Er zijn verschillende soorten plisségordijnen, waaronder enkele plisségordijnen en dubbele plisségordijnen. De dubbele gordijnen zijn iets voller en hebben een meer isolerende en verduisterende werking. PVS Meubelen helpt u graag de perfecte gordijnen Tilburg aan te schaffen.

De perfecte gordijnen Tilburg kopen

Welke gordijnen Tilburg het beste bij u passen, is afhankelijk van diverse factoren. Wilt u uw woning volledig kunnen verduisteren met uw nieuwe gordijnen Eindhoven, dan heeft u verduisterende gordijnen nodig. Wilt u zelf nog door uw gordijnen heen kunnen kijken, dan koopt u transparante gordijnen.

Ook is het belangrijk gordijnen te kopen die perfect bij uw ramen passen. Heeft u grote ramen, dan vallen bepaalde gordijnen Tilburg al af. Heeft u dakramen, dan kunt u ook niet alle gordijnen aanschaffen. PVS Meubelen helpt u graag de perfecte gordijnen te vinden, die helemaal bij uw eisen, wensen en verwachtingen aansluiten en bovendien perfect op uw ramen passen.

Nieuwsgierig geworden naar onze gordijnen Eindhoven? Kom naar de showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod gordijnen Eindhoven? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Moergestel. Hier kunt u namelijk al onze gordijnen bekijken. En heeft u hulp nodig met het aanschaffen van de perfecte gordijnen Tilburg? Dan helpen wij u graag de juiste gordijnen te kopen. Wij laten u al onze gordijnen zien, luisteren naar uw specifieke eisen, wensen en verwachtingen en stellen u gordijnen Tilburg voor die perfect bij u passen. Voor u het weet, gaat u met de perfecte gordijnen naar huis.

In onze showroom bekijkt u niet alleen mooie gordijnen, maar ook diverse prachtige tafels, kasten, stoelen en zelfs vloeren. Zelfs als u een compleet nieuw interieur aan wil schaffen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag uw gehele woning te stylen.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over een van onze gordijnen Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een andere vraag heeft voor PVS Meubelen, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Niet alleen in de showroom, maar ook telefonisch of per e-mail.
PVS Meubelen en Gordijnen