Jaloezieën komen in alle verschillende soorten en maten. Bij P.V.S. Van Spaendonck Interieurs vindt u alles op het gebied van jaloezieën. Van aluminium en houten jaloezieën tot verticale jaloezieën. Iedere jaloezie wordt voor u op maat gemaakt, zodat deze perfect in uw raam past!

Door het ruime aanbod aluminium jaloezieën aan kleuren en uitvoeringen vindt u altijd een jaloezie waarmee u uw interieur compleet maakt. U kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes, ladderbandkleuren en uitvoeringen. De aluminium jaloezieën zijn vochtbestendig en dus uitermate geschikt voor uw badkamer of keuken! Bezoek de showroom!

Gordijnen Eindhoven
Jaloezie

Met houten jaloezieën creëert u  een unieke sfeer in huis. Het natuurlijke materiaal geeft uw interieur een exclusieve en warme uitstraling en treedt moeiteloos in harmonie met iedere woonstijl. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout. Elke horizontale jaloezie wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt. Op deze manier heb je er het langste plezier van!

Kies in het echt

Het is bijzonder lastig om de juiste kleur, vorm en uitstraling te kiezen op uw beeldscherm. Ook is het altijd fijn om eerst even te zien en te voelen voordat je er geld voor neertelt.
Kom daarom langs in onze showroom en ontvang advies om de beste keuze te maken!

Jaloezie