Wat is een laminaten vloer?
Laminaat is qua uiterlijk en eigenschappen vergelijkbaar met een houten- of parketvloer. Dit komt doordat laminaat een kunststof vloerbedekking is, bestaande uit drie verschillende lagen. De verschillende lagen waaruit laminaat is opgebouwd zijn:

  • Een kunststof onderlaag(vaak malemine)
  • Een drager (vaak HDF)
  • Bedrukt papier met uitstraling van écht hout
  • Kunstof toplaag

Deze samenstelling van de materialen zorgt ervoor dat de kosten van laminaat lager zijn dan van een parket vloer. Kom langs in onze showroowm en bekijk het volledige aanbod van onze laminaat vloeren!

Maak thuis uw keuze
Het aanbod van laminaat is erg uitgebreid, het komt in alle soorten en maten. Dat maakt het lastig om een keuze te maken. Wij komen daarom graag langs met onze stoffeerbus, zodat u het voor zich kunt zien en ondertussen advies van een expert kunt vragen. Zo helpen wij u altijd de juiste keuze voor uw te vloer maken!
Vraag nu een offerte aan en laat laminaat leggen door een specialist!

Leggen door een specialist
U heeft uw vloerkeuze gemaakt, maar nu moet het nog gelegd worden. Laminaat leggen is relatief makkelijk, maar voor een perfect strak gelegde vloer schakelt u een specialist in! P.V.S. Van Spaendonck Interieurs heeft jarenlange ervaring met het leggen laminaten vloeren!

Heeft u geen vervoer of liever een afspraak thuis? Maak een afspraak en wij komen gratis langs bij u met onze stoffeerbus!