Wat is Marmoleum?

Marmoleum zijn linoleumvloeren van Forbo. Linoleum is al een oud product dat werd ontdekt in 1863, te vinden in het Witte Huis, het Kremlin en Buckingham Palace. Tegenwoordig is marmoleum weer helemaal hip, het zijn de eerste CO2 neutraal geproduceerde vloeren van Nederland! Marmoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen, hiervan is 72% snel herwinbaar en maarliefst 43% is gerecycled!

Niet alleen de materialen maken marmoleum vloeren een duurzame keuze, ook het onderhoud is milieuvriendelijk. Er hoeven geen chemische of dure reinigingsmiddelen aan te pas te komen.

Vraag hier uw offerte aan en laat jouw marmoleum vloer door een specialist leggen!

Leggen door een specialist

U heeft uw vloerkeuze gemaakt, maar nu moet het nog gelegd worden. Marmoleum leggen is relatief moeilijk, een ervaren doe het zelver kan het zelf leggen. Anders raden wij aan de vloer te laten leggen. Voor een perfect strak gelegde marmoleum vloer schakelt u een specialist in. P.V.S. Van Spaendonck Interieurs heeft jarenlange ervaring met het leggen van marmoleum vloeren!

Heeft u geen vervoer of liever een afspraak thuis? Maak een afspraak en wij komen gratis langs bij u met onze stoffeerbus!