Bent u op zoek naar een nieuwe tafel, een mooie kast, nieuwe eetkamerstoelen of een complete set met nieuwe meubels om uw woning nog mooier in te richten? Dan bent u bij PVS Meubelen aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten meubels Eindhoven, stuk voor stuk van hoge kwaliteit.

PVS Meubelen: uw specialist voor een compleet interieur

 

In onze showroom in Moergestel vindt u een groot assortiment met verschillende soorten meubels Eindhoven. U kunt bij ons terecht als u enkel een nieuwe kast aan wil schaffen, maar ook als u uw huis helemaal opnieuw in wil richten. Bent u bijvoorbeeld net verhuisd en wilt u uw nieuwe woning met nieuwe meubels inrichten? Dan koopt u uw nieuwe meubels Tilburg in onze showroom. Ook als u uw woning verbouwd heeft en een nieuw interieur zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze showroom koopt u niet alleen meubels Eindhoven, maar ook vloeren en raamdecoratie. Wilt u uw woning echt helemaal opnieuw inrichten door ook nieuwe vloeren en nieuwe raamdecoratie aan te schaffen, dan helpen wij u graag. U kunt zelfstandig winkelen in onze showroom, maar wij kunnen ook samen met u op zoek gaan naar de perfecte items voor uw nieuwe interieur. Door ons grote aanbod meubels Tilburg, vindt u in onze showroom gegarandeerd de perfecte meubels Eindhoven voor uw stijlvolle interieur.

Meubels Eindhoven

De kasten van PVS Meubelen

 

In onze showroom vindt u verschillende soorten kasten. Denk hierbij aan boekenkasten, maar ook aan vitrinekasten, dressoirs en kasten waar u uw televisie op kunt zetten. U kunt ons assortiment hoogwaardige kasten op de website bekijken, maar u kunt onze kasten ook in de showroom vinden. Wilt u weten hoe een specifieke kast er in het echt uit ziet, dan komt u gewoon naar onze showroom om deze kast en onze vele andere meubels Eindhoven te bekijken.

Alle kasten die wij verkopen, zijn van uitstekende kwaliteit. Koopt u een kast bij PVS Meubelen, dan weet u zeker dat u hier jaren plezier van heeft. Ook weet u zeker dat uw kast er mooi uit ziet, want de kwaliteit van het meubelstuk straalt zeker luxe uit. Overigens geldt dit niet alleen bij onze kasten, maar is dit het geval bij alle meubels Tilburg die u in onze showroom vindt.

De tafels van PVS Meubelen

 

Heeft u een nieuwe tafel nodig? Dan helpen wij u graag de perfecte tafel te vinden. Wij kunnen u helpen een nieuwe eettafel te kopen, maar in ons assortiment vindt u ook salontafels en bijzettafeltjes. En heeft u niet zo veel ruimte voor uw nieuwe tafel, maar wilt u wel graag een stijlvol model aanschaffen? Dan helpen wij u graag een wandtafel te vinden. Dit is een tafel die tegen de wand wordt gemonteerd. Omdat u deze tafel in kunt klappen, raakt u geen kostbare woonruimte kwijt als u deze tafel aanschaft.

Wij verkopen tafels in diverse soorten, kleuren en woonstijlen. Ook als u zeer specifieke wensen heeft voor uw nieuwe tafel, bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat een groot deel van ons assortiment meubels Tilburg uit tafels bestaat, vindt u altijd wel een tafel die bij u past.

De stoelen van PVS Meubelen

 

Uw eetruimte is pas compleet als u eetkamerstoelen bij uw tafel neer kunt zetten. PVS Meubelen verkoopt niet alleen prachtige eettafels, maar ook hoogwaardige en stijlvolle eetkamerstoelen. En heeft u geen eetkamerstoelen nodig, maar een mooie fauteuil om in de woonkamer te zetten? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. In onze showroom vindt u namelijk ook diverse stijlvolle fauteuils en speciale relaxfauteuils.

Naast fauteuils voor in de woonkamer, verkopen wij ook stijlvolle bankstellen. Onze bankstellen zitten niet alleen heerlijk, maar zijn bovendien van uitstekende kwaliteit. Daar komt nog bij dat al onze bankstellen een luxe en stijlvolle uitstraling hebben. Koopt u een bankstel uit onze showroom, dan weet u zeker dat u een prachtig meubelstuk in huis haalt.

Een nieuwe boxspring kopen bij PVS Meubelen

De boxspring is een van de populairste slaapsystemen van deze tijd. Dit is niet voor niets, want een boxspring ligt op en top comfortabel. Wilt u ook een boxspring aanschaffen, zodat u iedere nacht de beste nachtrust heeft? Dan helpen wij u graag. Bij PVS Meubelen stelt u zelf, met de hulp van onze experts, uw perfecte boxspring samen. U kiest de lengte van de boxspring, het maximale gewicht van het bed en de zachtheid van de boxspring en wij zorgen ervoor dat dit perfecte bed voor u gemaakt wordt. En slaapt u in een specifieke houding? Dan zorgen wij ervoor dat u een boxspring kunt kopen die deze slaaphouding optimaal ondersteunt.

Bent u benieuwd naar ons aanbod boxsprings? Kom dan naar onze showroom in Moergestel. Hier kunt u niet alleen onze boxsprings bekijken, maar uiteraard ook even testen. Ook vindt u in onze showroom vele andere meubels Tilburg, waaronder onze vele tafels, stoelen en kasten.

Boxsprings bedden Tilburg en Eindhoven

Vloeren en raamdecoratie

 

Een stijlvol interieur heeft niet alleen mooie meubels Eindhoven nodig, maar ook een mooie vloer en stijlvolle raamdecoratie. Omdat uw interieur pas compleet is met een mooie vloer en de juiste raamdecoratie, vindt u ook deze producten in ons grote assortiment. Zo kunt u bij ons een vinyl vloer aanschaffen, maar ook een laminaatvloer, een PVC vloer of een zachte vloerbedekking van tapijt. U kiest uiteraard helemaal zelf welke vloer u wil gebruiken om uw interieur compleet te maken.

Ook ons assortiment raamdecoratie is erg groot. Zo kunt u bij PVS Meubelen paneelgordijnen kopen, maar ook vouwgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen en verschillende soorten jaloezieën. Of u nu raamdecoratie zoekt voor uw woonkamer, slaapkamer, hal of werkkamer: u bent bij ons aan het juiste adres. En weet u niet precies welke raamdecoratie het beste bij uw meubels Tilburg past? Dan helpen wij u graag de juiste raamdecoratie aan te schaffen. Deze raamdecoratie is niet alleen praktisch, maar staat bovendien prachtig in uw stijlvolle interieur.

Een demonstratie bij u thuis met uw favoriete meubels Tilburg

 

Kunt u niet naar onze showroom in Moergestel komen, bijvoorbeeld omdat u geen vervoer heeft? Dan is dit geen enkel probleem. Wij kunnen u komen ophalen om onze meubels Tilburg te bekijken, maar het is ook mogelijk uw favoriete meubel naar uw huis te brengen. Heeft u bijvoorbeeld een mooie fauteuil gezien op onze website en bent u benieuwd of dit meubelstuk mooi staat in uw stijlvolle inrichting? Dan komen wij graag met deze fauteuil naar uw woning. Door de fauteuil in uw huis te zetten, komt u er direct achter of dit meubelstuk bij uw interieur past.

Het is zelfs mogelijk meerdere meubels Tilburg naar uw huis te brengen, voor een complete demonstratie in uw eigen woning. Het enige wat u hoeft te doen voor een demonstratie bij u thuis, is contact opnemen met PVS Meubelen. Geef aan welke meubels Eindhoven u graag in uw woning wil bekijken en we maken direct een afspraak om bij u langs te komen.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons grote assortiment meubels Eindhoven, onze vloeren en/of onze raamdecoratie? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Moergestel. In onze showroom kunt u ons complete assortiment meubels Tilburg, vloeren en raamdecoratie bewonderen. Ook kunt u hier al onze boxsprings testen, om vervolgens uw perfecte boxspring op maat te laten maken.

Meer weten? Neem contact met ons op

 

Wilt u meer weten over ons assortiment meubels Tilburg of heeft u een specifieke vraag over een meubelstuk op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.