PVS Meubelen is begonnen in1986 in de Kerkstraat te Moergestel. Toen bleek dat de winkel te klein werd om een grotere collectie zitmeubelen, meubels en relaxfauteuils te presenteren werd besloten te verhuizen naar een groter pand. In 2004 werd er verhuisd naar de Sonman 20 te Moergestel. Naast de grote collectie zitmeubelen, kasten, dressoirs, tv dressoirs, salon- en eetkamer tafels en relaxfauteuils hebben wij ook de allernieuwste collectie woningstoffering. Zoals gordijnen, raamdecoratie, parketvloeren, laminaat, PVC-vloeren, vloerbedekking, vloerkleden en natuurlijk ook traprenovaties waarmee u alle kanten op kan. Bij PVS Meubelen vindt u dan ook alles onder een dak zo kan u alles perfect combineren in één winkel. Persoonlijk advies, uitstekende service en alle tijd en aandacht voor u. Bovendien kunt u altijd gratis parkeren voor de deur.

Is het lastig ons te bezoeken tijdens de openingstijden dan kan u een bezoek op afspraak plannen, wij staan graag voor u klaar op een moment dat het u schikt.

Maar gemak dient de mens!

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen, dan kunnen wij bij u langskomen. Hiervoor is een bus gereserveerd met stalen en voorbeeldproducten zodat u in de thuis situatie de stalen in kan passen waardoor het makkelijker is te visualiseren.