Wanneer u voor paneelgordijnen kiest, kiest u voor een moderne uitstraling met talloze creatieve mogelijkheden! P.V.S. Van Spaendonck Interieurs beschikt over een uitgebreid assortiment aan paneelgordijnen, van veel lichtinval tot weinig, met talloos veel verschillende stoffen! Ieder paneelgordijn wordt voor perfect passend voor uw raam gemaakt!  

Hoe werkt het?

Paneelgordijnen zijn verticale stroken, die u middels verschillende rails achter elkaar kunt schuiven. Op deze manier verdeelt u de panelen over uw raam geheel naar eigen wens. Hiermee kunt u gemakkelijk zelf bepalen waar u de doorkijk vlakken creëert. 

Op maat

Heeft u in de ruimte waar u de paneelgordijnen wilt plaatsen ook nog kleinere ramen, kies dan voor rolgordijnen in dezelfde stof! Op deze manier creëert u een unieke sfeer, maar blijft het interieur toch één geheel. Alle paneelgordijnen van P.V.S. Van Spaendonck Interieurs worden voor u op maat gemaakt, zodat deze perfect passen in uw ramen! Bezoek onze showroom om de gordijnen te ervaren!

Andere toepassingen

Een paneelgordijn is meer dan slechts raamdecoratie! Ze zijn bovendien uitstekend geschikt om op een creatieve manier één ruimte in twee op te delen. Naast raamdecoratie en het opsplitsen van een ruimte, functioneren onze paneelgordijnen ook perfect als kastdeur.
Tip: Werk uw gordijn af met een aluminium onderlat voor een modern en bijzonder aanzien!    

Paneelgordijn
paneelgordijnen