Plisségordijnen zijn uiterst geschikt voor bijzondere raamtypes, waaronder een draai-kiepraam, rondraam, dakraam en ramen van serres en erkers. P.V.S. Van Spaendonck Interieurs maakt alle plisségordijnen op maat, zodat deze perfect in uw raam passen! Daarbij heeft u de keuze uit talloze stoffen, kleuren en uitstralingen. Heeft u liever wat hulp, wij staan u graag terzijde! 

Wat is een plisségordijn?

Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een horizontale plooi van 20mm of een grovere plooi van 32mm. Uw plisségordijn is samen te stellen zodat je het gordijn niet alleen kan neerlaten, maar ook weer kunt oplaten. Dit heet het vrijpakket en is perfect voor een degelijke lichtinval met daarbij voldoende privacy. Door ons uitgebreide assortiment vindt u altijd het plisségordijn dat bij uw woonstijl past!

Laat je niet verrassen!

Een keuze maken op uw beeldscherm is bijzonder lastig. De kleur kan anders uitvallen, de lichtinval is anders dan verwacht en de bijbehorende uitstraling kan hierdoor enorm tegenvallen. Laat jezelf niet verrassen en ervaar de gordijnen in onze showroom!

Plisségordijnen

Bediening

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsvormen: je kunt kiezen voor een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord en eindlooskoord. Het comfortkoord werkt met een comfortabel intrekbaar koordmechanisme. Het eindlooskoord is extra geschikt voor grote stofoppervlaktes. Daarnaast kun je je plisségordijn ook elektrisch bedienen.

Zijn plisségordijnen toch niet de keuze voor u? U heeft bijvoorbeeld vochtbestendige raamdecoratie nodig voor in de badkamer. Kijk dan eens bij onze jaloezieën! Daarnaast heeft P.V.S. Van Spaendonck Interieurs een uitgebreid assortiment van overgordijnen, vitrages, paneelgordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen! Bezoek onze showroom en neem een kijkje!

Plisségordijnen