Rolgordijnen voor iedere stijl

Rolgordijnen zijn razend populair en een passende oplossing voor iedere woonstijl. 

Door de uitgebreide collectie van P.V.S. Meubelen passen rolgordijnen in zowel klassieke als moderne interieurs. Binnen de collectie kunt u eindeloos combineren met stijlen, kleuren, lichtinval en dessins. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden in schulpranden, roedes en ringen! Kom langs in onze winkel voor vakkundig advies!

 
Rolgordijn
Rolgordijnen

Kies uw rolgordijn!

Het is enorm lastig om de juist kleur, lichtinval en uitstraling te kiezen op uw beeldscherm. Daarnaast is het altijd fijn om de gordijnen eerst even te zien en te voelen, voordat u uw beslissing maakt. Wij voorzien u graag van advies in onze showroom. Bovendien worden al onze rolgordijnen naar al uw wensen op maat gemaakt! 

Lichtinval

Denk goed na over de functie van de rolgordijnen voor de bijbehorende ruimte. Zo zijn verduisterende gordijnen ideaal voor een goede nachtrust, terwijl lichtdoorlatende stof juist handig is voor extra lichtinval met toch privacy! Liever eerst even de rolgordijnen tegen het licht houden? U bent van harte welkom in onze showroom! 

Draai-kiepramen zijn erg functioneel, maar wanneer je deze naar binnen opent, zit vaak uw raamdecoratie in de weg. Rolgordijnen met cassette of klemsteunen is dan de ideale oplossing, hiermee wordt het rolgordijn op het raam geplaatst en kan het raam weer normaal open!