Een tapijt van P.V.S. Van Spaendonck Interieurs is niet alleen sfeervol, het is daarnaast ook geluiddempend, isolerend en geeft een behaaglijk warm gevoel in uw huis! Een tapijt is een belangrijke sfeermaker in uw huis en deze keuze kun je niet vanuit een foto maken. Een tapijt wil je kunnen ervaren, eroverheen lopen, even voelen en een inschatting kunnen maken hoe het in uw huis zal staan. Neem daarom gerust wat spulletjes uit uw huis mee, zodat u deze ernaast kunnen leggen en even de sfeer van het tapijt kunt proeven. Daarnaast zullen onze experts u altijd de beste tips geven om een zo passend mogelijke keuze te kunnen maken! Kom nu langs in onze showroom of neem telefonisch contact op!

Tapijt leggen

Een tapijt leggen lijkt gemakkelijk, maar is zeer nauwkeurig karwei. Wordt het tapijt goed gelegd, dan gaat uw tapijt niet alleen langer mee, ook de isolerende en geluiddempende werking is dan aanzienlijk beter. Controleer daarom altijd of de ondervloer droog en egaal is!

Maak je geen zorgen en laat je tapijt leggen door de experts van P.V.S. Van Spaendonck Interieurs!
Heeft u geen vervoer of liever een afspraak thuis? Maak een afspraak en wij komen gratis langs bij u met onze stoffeerbus!