Op maat gemaakt

Jaloezieën komen in alle verschillende soorten en maten. Bij P.V.S. Van Spaendonck Interieurs vindt u alles op het gebied van jaloezieën. Van aluminium en houten jaloezieën tot verticale jaloezieën, allemaal worden ze op maat gemaakt om perfect in uw raam te passen!

De verticale jaloezie heeft een modern karakter en zijn verkrijgbaar in diverse breedtes en materialen: stof, aluminium en kunststof. Door het kantelen van de verticale jaloezie bepaalt u zelf gemakkelijk de lichtinval, privacy en sfeer. Daarnaast kun je de verticale jaloezieën ook volledig intrekken, zodat deze minimale ruimte in beslag nemen en je ongehinderd van uw uitzicht kunt genieten!

Voor alle ramen

Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle raamvormen. Of u nu een schuin raam, erker of boograam hebt, er is altijd een oplossing met verticale jaloezieën. Hulp nodig met het uitzoeken van uw jaloezieën? Loop gerust onze showroom in en ontvang advies!

 
Verticale Jaloezie
Verticale Jaloezie

 

Associeert u ook verticale jaloezieën met een saai kantoor? Dat is begrijpelijk, maar dat hoeft tegenwoordig echt niet meer. U vindt talloze kleuren en materialen van verticale jaloezieën in ons assortiment. Kom gezellig eens langs in onze showroom!