U wilt uw ramen voorzien van sfeer en luxe, maar u hecht ook veel waarde aan uw privacy? Vitrage in combinatie met gordijnen zijn dan de oplossing voor u!

Behoud uw privacy!

Door de transparante stoffen van vitrage wordt het licht gefilterd. Het voordeel van vitrage is dat er makkelijk van binnen naar buiten gekeken kan worden. Maar het is moeilijker om van buiten naar binnen te kijken. Behoud uw lichtinval en tegelijkertijd uw privacy met de op maat gemaakte vitrages van P.V.S. Van Spaendonck Interieurs! Kom nu naar de showroom om ons uitgebreide assortiment aan vitrages te bekijken!

inbetween-between-en-rolgordijn-905397-16199_optimized

 

Vitrages op maat

P.V.S. Van Spaendonck Interieurs heeft een enorme keus aan prachtige stoffen voor vitrage. Bovendien maken wij een op maat gemaakte vitrage voor uw huis! Wilt u een loodveter of een zoom, plooien of ringen, het is allemaal mogelijk bij P.V.S. Van Spaendonck Interieurs!

Zijn vitrages toch niet de keuze voor u? U heeft bijvoorbeeld vochtbestendige raamdecoratie nodig voor in de badkamer. Kijk dan eens bij onze jaloezieën ! Daarnaast heeft P.V.S. Van Spaendonck Interieurs een uitgebreid assortiment van overgordijnen,vitrages,paneelgordijnen,rolgordijnen en plisségordijnen! Bezoek onze showroom en neem een kijkje!