Waarom parket vloeren?
Wij hebben verschillende soorten parket vloeren in ons assortiment. U heeft o.a. de keuze tussen uit een  massief parket gemaakt van 100% hout, een lamelparket en multiplanken. Eikenhout is sinds jaar en dag de meest populaire houtsoort voor parket, maar natuurlijk hebben wij ook talloze andere houtsoorten voor uw parket vloer!

Een parket vloer kiezen middels een foto kan niet! Een parket vloer kan natuurlijk in rechte banen, maar wellicht past een visgraat patroon wel stukken beter bij jouw stijl! Neem een kijkje in onze showroom om uw parket vloer te kunnen voelen, zien bij natuurlijk licht en natuurlijk advies ontvangen van experts!

Parket vloer leggen
Een parket vloer leggen kan lastig zijn om goed en netjes te realiseren. Zoals u waarschijnlijk wel weet zet hout uit wanneer de luchtvochtigheid stijgt en krimpt het weer bij droge lucht. Wij zorgen ervoor dat u niet met kromme planken of scheuren in uw vloer komt te zitten! Bespaar uzelf veel tijd en moeite door P.V.S. meubelen uw parket vloer te laten leggen! 


Vraag direct een offerte aan!