Waarom parketvloeren?
Wij hebben twee verschillende soorten parketvloeren in ons assortiment. U heeft de keuze tussen een massief parket gemaakt van 100% hout of een lamelparket, wat gemaakt is van een houten toplaag, maar een MDF onderlaag. Eikenhout is sinds jaar en dag de meest populaire houtsoort voor parket, maar natuurlijk hebben wij ook talloze andere houtsoorten voor uw parketvloer!

Een parketvloer kiezen middels een foto kan niet! Een parketvloer kan natuurlijk in rechte banen, maar wellicht past een visgraat patroon wel stukken beter bij jouw stijl! Neem een kijkje in onze showroom om uw parketvloer te kunnen voelen, zien bij natuurlijk licht en natuurlijk advies ontvangen van experts!

Parket leggen
Een parketvloer leggen kan lastig zijn om goed en netjes te realiseren. Zoals u waarschijnlijk wel weet zet hout uit wanneer de luchtvochtigheid stijgt en krimpt het weer bij droge lucht. Wij zorgen ervoor dat u niet met kromme planken of scheuren in uw vloer komt te zitten! Bespaar uzelf veel tijd en moeite door P.V.S. meubelen uw parket te laten leggen!