Vouwgordijnen zijn niet alleen sfeervol, maar ook nog eens praktisch, modern en decoratief!
Wilt u liever transparante, lichtdoorlatende of verduisterende vouwgordijnen? Door het uitgebreide assortiment van P.V.S. Van Spaendonck Interieurs stelt u zelf de combinatie samen tussen de verschillende modellen en stoffen. De stoffen zijn ook geschikt voor de confectie van gordijnen waardoor u verschillende transparanties of kleuren op elkaar kunt afstemmen.

Alles op maat gemaakt

De vouwgordijnen van P.V.S. Van Spaendonck Interieurs worden allemaal op maat gemaakt. Hierdoor past het vouwgordijn altijd perfect in uw raam. Vouwgordijnen kunnen mét en zonder baleinen worden geleverd. 
Gordijnen kies je niet vanaf een foto! Bekijk het lichtinval, voel en beleef de gordijnen om zo tot de beste keuze te komen. Kom nu langs in onze showroom showroom!

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen

Transparant, lichtdoorlatend of verduisterend?

Belangrijk bij het kiezen van vouwgordijnen is hoeveel licht het gordijn doorlaat. Kijk daarom eerst altijd goed naar de ruimte en de sfeer die u hier wilt creëren. Vaak wil je in de slaapkamer wat minder lichtinval ten opzichte van de woonkamer of keuken. Wil je het vouwgordijn even tegen het licht houden? Kom langs en ontvang advies van onze experts! 

Zijn vouwgordijnen toch niet de keuze voor u? U heeft bijvoorbeeld vochtbestendige raamdecoratie nodig voor in de badkamer. Kijk dan eens bij onze jaloezieën! Daarnaast heeft P.V.S. Van Spaendonck Interieurs een uitgebreid assortiment van overgordijnen, vitrages, paneelgordijnen, rolgordijnen en plisségordijnen! Bezoek onze showroom en neem een kijkje!