Wandtafel

Een wandtafel is een stijlvolle aanvulling op het interieur van uw woning. Een wandtafel is een multifunctionele tafel die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Zo kan een wandtafel dienen voor het opbergen van je favoriete spullen of bijvoorbeeld voor het plaatsen van een mooie lamp.

Materialen

De wandtafels van P.V.S. Van Spaendonck Interieurs zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van Old Teak hout. Dit hout is erg duurzaam en heeft een stijlvolle uitstraling. De poten van de tafel zijn gemaakt van metaal en bewerkt met een poedercoating waardoor deze een strakke en moderne uitstraling hebben.

Kleine eettafel

Kiest u voor een kleine eettafel waar u met 2 personen aan kunt zitten? Dan hebben wij verschillende soorten tafels. Deze tafels zijn stijlvol en zeer duurzaam. De kleine eettafels zijn gemaakt van het hout Old Teak. Deze houtsoort heeft een erg hoge levensduur. Dit hout is afkomstig uit Oost-Java in Indonesië. De tafelpoot wordt gemaakt van metaal en is bewerkt met een poedercoating. U kunt kiezen voor 1 enkele poot of 4 smallere poten. Deze poten kunnen in het zwart of blank geleverd worden. 

 

Kom langs in onze prachtige showroom voor al onze eettafels!